Σχετικά Με Εμάς

Η ανάγκη για δημιουργία η έμπνευση η αγάπη για το σχέδιο και τη ζωγραφική αλλά και τα 23 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής κοσμημάτων αποτελούν την βάση των δημιουργιών μας που μπορείτε να εξερευνήσετε στο νέο μας e-shop μέσα απο την συλλογή μας η οποία αποτελείται τόσο από διαχρονικά όσο από κοσμήματα που ακολουθούν τα νέα πρότυπα μόδας, θα ικανοποιήσει κάθε γούστο καθώς είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και στυλ.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας φιλικά προς την επιδερμίδα και μέταλλα υποαλλεργικά. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στις πέτρες καθώς αγαπάμε τους πολύτιμους και τους ημιπολύτιμους λίθους γι αυτό και τους χρησιμοποιούμε στις δημιουργίες μας δίνοντας στο κάθε κομμάτι μια ενεργειακή ιδιότητα ανάλογα την πέτρα.Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του.

Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού.

X