Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στην εταιρεία μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής είναι απαραίτητο το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή

Πραγματοποιείτε νέα παραγγελία μέσω του e-shop μας και στα σχόλια σημειώνεται τον αριθμό της αρχικής σας παραγγελίας και τη λέξη “ΑΛΛΑΓΗ”. Για τη δική σας διευκόλυνση η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και τηλεφωνικά ή μέσω μηνυμάτων σε facebook,instagram.

Σας αποστέλλουμε την νέα σας παραγγελία και στον courier δίνετε το προϊόν της αρχική σας παραγγελίας, πληρώνετε τη διαφορά των προϊόντων (αν υπάρχει) και επιπλέον 4.99€ που είναι η χρέωση για τη διαδικασία της αλλαγής.Οποιοδήποτε πιστωτικό υπόλοιπο δίνεται ως κουπόνι για την επόμενη αγορά σας ή πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε μας!
X